JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Årets idrætsfest 2016

Email Udskriv PDF

jdri idrfest 2016

JDRI var igen i år, flot repræsenteret ved Idrætsfesten i Holstebro.
Følgende blev hædret:

 

Godt Nytår 2017

Email Udskriv PDF

Nedenstående JDRI indoor cycling team ønsker jer deltagere en glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

Vi håber, at endnu flere vil få lyst til at deltage i denne skånsomme og effektive træningsform, såvel i dagtimerne som de to ugentlige aften træninger.

Godt Nytaar 2017

 

Militær verdensrekord til JDRI medlem

Email Udskriv PDF

Steffen Olsen

JDRI har KS-R Steffen Olsen med som deltager i militære verdensmesterskaber i skydning, som gennemføres i Qatar.
Der deltager samlet ca. 500 skytter fra 50 lande.

Onsdag d. 16 NOV skød Steffen Olsen sig til sølvmedalje.Steffen skød 585 point af 600 mulige.Skydningen bestod af 20 knælende, 20 liggende og 20 stående skud på 300 m. Kun et point efter nordmanden Hans Kr. Wear, som blev verdensmester med 586 points.

Fredag d, 18 skød Steffen Olsen sig til en guldmedalje. Steffen skød 577 point af 600 mulige. De 577 point er samtidig en militærverdensrekord, i disciplinen hurtigskydning på 300 m.

Skydningen består af 2 x 10 skud knælende, hver serie på 2 min. og 2 x 10 skud liggende, hver serie 1 1/2 min. og 2 x 10 skud stående, hver serie på 2 min.

10-eren er 10 cm bred.

 

Jubilæum

Email Udskriv PDF

10 års jubilæum som JDRI indoor cycling instruktør

IMG 3980

Onsdag den 12. oktober blev Flemming Bach påskønnet for sine 10 år som JDRI indoor cycling instruktør.

Flemming har i alle årene været en særdeles stabil instruktør og han går ikke på kompromis mht. programsammensætning, musik og variation.
Dette bevidner et næsten altid fyldt lokale, også på selve jubilæumsdagen.

Vi øvrige JDRI indoor cycling instruktører har også nydt stor glæde af Flemming indblik i iQniter pulssystemet, som han på bedste vis har forsøgt at indvi os i.
Vi håber, at Flemming vil fortsætte sin vedholdenhed og gejst inden for JDRI indoor cycling til glæde og gavn for Jydske Dragonregiment Idrætsforening medlemmer.

p.a.v

Preben Hein

 

 

Kongeetape 2016

Email Udskriv PDF

JDRI deltagelse ved Post Nord Danmark Rundt Kongeetape 2016

IMG 6154
På billedet fra højre ses Nicklas, Flemming, Henrik, Kim, Jesper, Rene, Preben, Joe, Jesper og Ole.

Torsdag den 28. juli sidst på eftermiddagen kørte otte forventningsfulde deltagere samt to supportere til Søgårdlejren for at være tæt på starten i aabenrå når næste dags Kongeetape 2016 skulle skydes i gang.

Aftenen blev brugt til indtagelse af brændstof bestående af pastasalat m.m. og hjemmebag. Dette blev fortyndet med Weisbier og kaffe. Aftenen sluttede med en stræk ben tur i området inden snorkelydene tog over.

Ved ankomst til startstedet i Aabenrå blev JDRI teamet forstærket med Ole og Rene som var kørt til Aabenrå fra meget tidlig morgen.

Der blev talt meget om vejret inden starten, men alt i alt blev det et fornuftigt cykelvejr med lidt regn, let vind, passende temperatur og solen var også indimellem fremme.

Ruten var stort set på samme niveau som sidste år mht. distance (165,95 km) og sværhedsgrad (mange højdemeter på den sidste tredjedel af turen). Alle ti JDRI deltagere kom op over den legendariske Kiddesvej i Vejle i siddende/stående stilling uden at berøre jorden, og passerede målstregen inden for tiderne 4.55.24 og 6.09.54 timer. Jesper Toft Nielsen kom ind i den forrygende tid 4.55.24 og den unge debutant Nicklas Bach slog ”far Flemming” med 42 sekunder med tiden 5.52.10

JDRI deltagerne var efter præstationen godt brugte men alle var ved godt mod, såvel psykisk som fysisk, og det er ikke sidste gang disse ti deltagere stiller til start på den fysisk krævende Kongeetape. JDRI håber, at endnu flere medlemmer efter at have læst denne artikel vil tage Kongeetapen 2017 udfordring op, og få en uforglemmelig oplevelse. Det forventes, at næste års Kongeetape gennemføres medio SEP.

En stor tak skal lyde til vore to supportere Gaba og AB for jeres fantastiske indsats med bl.a. transport af biler fra start til målområde, praktisk og moralsk hjælp ved depoterne undervejs, heppekor uden strutskørt ved de stejle bakker, samt stemningsbilleder fra turen.

Vore tanker går til Eigil, Jan, Peter og Ann som desværre måtte melde afbud pga. kropslige skavanker.

Med sportslig hilsen
Preben Hein
Landevejscykeludvalget

 


Side 2 ud af 13


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource