JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Craft MTB-O vintercup sæson 2010

Email Udskriv PDF
Efter en forrygende opstart med vintercup i Nordjylland i 2009/2010, hvor op i mod 50 hold deltog i enkelte afdelinger på trods af årtiers værste snekaos, har vi besluttet at gentage succesen med 5 nye løb henover vinteren 2010-2011. Samtidigt skruer vi lidt op for præmierne, nu mere end 35.000,- kr. i samlet præmiebeløb.

Der lægges ud med 1. afdeling lørdag 20. november kl. 13 i Dronninglund (Storskoven?) med Jan Møller/JGKI som arrangør. Startstedet bliver Thorup Hedevej 20, 9330 Dronninglund.
 

4 MEKINF på adventure race

Email Udskriv PDF
adventureMange af forsvarets ansatte nyder godt af tilbuddet om civil uddannelse, også kaldet for CU. Men når CU kommer et helt kompagni til gode, er det smart. Det er nemlig hvad nogle fast ansatte fra Jydske Dragon Regiment har gjort.

De har taget CU ved Gymnastik og idrætshøjskolen i Viborg på skolens Politi Linie. Her afsluttes uddannelses forløbet med et selvvalgt projekt. De havde alle før forrettet tjeneste ved 4/I/JDR, og blev enige om at deres projekt skulle omhandle et Adventure Race. Men til sådan et setup skal der bruges mange mennesker, hvis projektet skal strække sig over tre dage. Heldigvis stod størstedelen af skolens elever klar til at hjælpe. Deltagere skulle selvfølgelig være deres gamle kompagni, der kunne stille med tre delinger a 30 mand pr. dag.

Efter planlægning med chefen for 4/I, kaptajn A. D. Svendsen, kom et Adventure Raceet i Viborg på øvelseslisten. Informationerne om arrangementet blev dog holdt tæt til kroppen. Kun få i kompagniet kendte til programmet, der senere viste sig at rumme alt, lige fra gymnastik til kanosejlads. Turen fra Holstebro til skolen forgik i bus. Ved otte tiden om aftenen ankom bussen med delingen til skolen. Gejsten og humøret blandt soldaterne var god, og der blev hilst på arrangørerne. Selve velkomsten tog sted i skolens, ikke alt for store, men komfortable mødelokale. Der blev lagt hårdt ud med en intro. Soldaterne fik hurtigt en gennemgang af programmet, skolens areal og faciliteter samt den nødvendige information der skulle til, for at deltage i løbet, der ville strække sig fra klokken 22.00 til 10.00 dagen efter.
 

Dragoner løb test-løb forud for USMC Marathon.

Email Udskriv PDF

 

Jens RasmussenTo dragoner stillede op i Viborg City Marathon 2010 og brugte løbet til at teste formen inden turen går mod USA for at deltage i USMC Marathon.

 

Brian Dåsbjerg blev hyldet

Email Udskriv PDF

OB L. Decker - OKS-1 B. DåsbjergAf KN Brian Villsen, Jydske Dragonregiment.

Brian Dåsbjerg vandt som bekendt verdensmesterskabet i militær femkamp tidligere på måneden i Holland. 33 årige Brian Dåsbjerg, har i mange år gået efter netop denne titel, og det var stort set den eneste titel han manglede, i sin lange karriere som femkæmper. Naturligt var det derfor, at Brian skulle markeres for sin præstation, når han var i Holstebro i forbindelse med danmarksmesterskaberne i indeværende uge.

Regimentschef Lars Dencker indledte ved, at Brian og den nærmeste familie tidligere på ugen var inviteret til en lille sammenkomst hos regimentschefen. Regimentschefen fik derved lejlighed til personligt at overbringe et tillykke.

 

Danmarksmesterskabet i militær femkamp 2010 afviklet i Holstebro

Email Udskriv PDF

5 Kamp holdetAf KN Brian Villsen, Jydske Dragonregiment.

Dansk Militært Idrætsforbund har afholdt Danmarks- og forbundsmesterskaber i militær femkamp, i perioden 15.-17. september 2010, med Jydske Dragonregiment som arrangør. Mænd og kvinder fra hele landet deltog. Kombattanterne dystede i skydning, forhindringsbaneløb, forhindringsbanesvømning, kast med blind håndgranat og terrænløb.

Forsvarende mester OKS-1 Brian Dåsbjerg fra Jydske Dragonregiment tog igen titlen som danmarksmester, efter en særdeles flot indsats. Det er i øvrigt 11. gang Brian Dåsbjerg tager titlen som Danmarksmester, og det er 10. gang i træk. Hos kvinderne vandt PL Sabine Pedersen fra Jydske Dragonregiment.

 


Side 13 ud af 13


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource