JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Hvordan er det at være 5-kæmper? Fucking awesome!

Email Udskriv PDF

 IMG 2425

Efter at have trænet i flere uger, hvor vi specielt den sidste uge op til stævnet havde givet den en ordentlig skalle, var vi 11 værnepligtige klar til at tage til Bornholm. Vi var alle meget spændte. Hvor godt ville vi kunne præstere på dagen? Hvor gode ville de andre være? Alle havde ydet en stor indsats, og derfor gik det os alle på, da vi fik at vide, at fire fra vores hold skulle til Jonstrup for at se om de kunne blive sergenter.

Tirsdag aften tog vi syv værnepligtige, en sergent, en tidligere sergent og en overkonstabel af 1. grad af sted mod Bornholm. Vi ankom til Bornholm onsdag morgen, og der var ikke meget tid til at blive indlogeret på Almegaards kaserne, da skydning allerede startede klokken otte. Kampen bestod i at skyde ti skud på ti minutter, og derefter ti skud på et minut, på en plade 200m væk. Efter skydningen var humøret blandet i vores lejr. Nogle havde skudt rigtig godt, imens andre ikke ligefrem havde ramt plet. Samtlige af de ”knap så gode skytter” gav naturligvis skylden på M/95´eren, optikken osv. imens de andre kunne fryde sig med at ligge forrest i feltet. Det skulle senere vise sig at have stor indflydelse på det endelige resultat.

 

JDR deltagelse terrænsport og o-løb

Email Udskriv PDF

DSC00610 Af SSG S.E. Olesen

JDRI stillede med 8 deltagere til konkurrencen der foregik i Kompedal plantage ved Karup. Det blev til flotte placeringer med medaljer og præmier til hele 4 af deltagerne i både herre og   dame rækken. Konkurrencen blev afviklet som et TN sportsstævne, startende med punktorientering, der fortsatte i et O-løb, for så at slutte med håndgranatkast.

Senest opdateret: Mandag, 03. oktober 2011 20:23
 

Dysten mod byen 2011

Email Udskriv PDF

Dysten mod byen 2011. Blev afviklet i valgkampens og afbuddets tegn hvilket konkurrencerne til dels bar præg af JDR stillede med 59 deltagere og BYEN med 128 deltagere. JDR havde særdeles svært ved at, stille hold i alle discipliner. Kun med stor støtte og velvilje fra de 2 HBU eskadroner lykkedes det, at give byen kamp til stregen. Det skal dog lige nævnes, at grunden til det store fravær fra JDR’ s side hænger sammen med stor øvelses aktivitet og udsendelser til Afghanistan. BYEN var ramt af afbud fra borgmesteren til disciplin X pga. valget men blev erstattet af Annette Lind og Thomas Danielsen

 

WM i DUATHLON i ZOFINGEN Schweiz

Email Udskriv PDF

SSG Henrik K. Schmidt har repræsenteret JDR ved POWERMAN ZOFINGEN i Schweiz d. 04-09-2011. Distancen i POWERMAN ZOFINGEN er 10 km. Løb / 150 km. Cykling / 30 km. Løb. Alle ved, at Schweiz er et flot, men også bakket land og arrangørerne havde udnyttet naturen på bedste vis.

 

100 km. DODENTOCHT

Email Udskriv PDF

10 Dragoner og 2 ”adoptivbørn” drog af sted til Belgien for at nedslide 1200 km betonveje.

10 dragoner samt 1 fra flyvevåbnet og 1 fra hjemmeværnet drog torsdag aften af sted med kursen mod Belgien hvor der skulle gennemføres 100 km ”dødsmarch” på maks. 24 timer.

Da marchen startede fredag aften kl. 2100 havde de fleste af os været utålmodige over ikke at kunne sove i en varm sportshal og ventede kun på at marchen med de ca. 10.500 gængere skulle gå i gang.

For mit eget vedkommende tror jeg kun at jeg har sovet ca. 2½ timer i det forgangne døgn før march start. Dette skulle vise sig at blive mit største problem.

 


Side 9 ud af 13


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource