JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

DMI i TRIATHLON og DUATHLON i Korsør

Email Udskriv PDF

JDR tog godt for sig, af præmier ved dette års TRI/DUATHLON stævne.

JDR stillede sammenlagt med 6 deltagere til DMI i tri/duathlon som bliv afviklet ved Slagelse garnisons idrætsforening, med start og mål ved stranden i Korsør. Solen skinnede og vinden gjorde, at bølgerne var temmelig høje så enkelte triathleter var lidt betænkelige ved udsigten til 750 m svømning i oprørt hav efterfulgt af 26 km cykling og 6 km løb. Det lykkedes dog for alle triathleter at gennemføre. Hvilket gav følgende resultater for JDR’s vedkommende

 

Flotte præstationer af Dragonerne til DMI Cross mesterskab i Karup.

Email Udskriv PDF
IMG_4277

Vi var næsten på hjemmebane, da vi drog til Karup for at dyste i cross løb. 13 mænd og en enkelt kvinde klar til det hele. Vi havde deltagere i klasserne Mænd senior A , senior B ,  YOB , ÆOB , Kvinder en enkelt superkvinde i form af Sabine i senior klassen. Der ud over stillede vi med 2 stafet hold i Herre klassen. Desværre kunne vi ikke stille folk i VPL klassen, vi kunne helt sikkert have fået podie placeringer med hjem, men det kræver at vores HBU eskadroner bakker op, og frigør deres gode løbere, så de kan komme med og vise hvad de kan. Det gik fantastisk alligevel , vi fik podie placeringer, med Kristian, Jesper, og Mikkel og ikke mindst en Sejr til Rasmus og Sabine i henholdsvis Herre og Kvinde Senior super flot resultat af dem begge to.

Senest opdateret: Søndag, 10. april 2011 09:06
 

DMI Badminton

Email Udskriv PDF

P3230151Søværnets Idrætsforening i Frederikshavn, havde inviteret til DMI i Badminton. Det blev afviklet i Arena Nord, som havde 10 Badmintonbaner. Der var deltager fra 16 idrætsforeninger, fordelt over hele landet. Der blev på 2 dage, 22 og 23 marts spillet over 200 kampe.

Deltagerne blev indkvarteret, dels på Flådestationen samt i Arena Nord Hallerne.

Der var ligeledes arrangeret en hyggelig Kammeratskabsaften på Flådestationens messe. Det var rigtig god mad som blev serveret. Der var ca. 120 deltager til spisning.

JDRI var repræsenteret af Martin Falkenberg og Peter Emtekjær.

 

DMI Cykelløb

Email Udskriv PDF

mtb dysten

 

 

 

DMI MTBO – 06 APR 2011.

Forsøgsstævne i Skive.

En kombination af orientering og MTB. Prøve det!

Der kommer mere info på DMI’s hjemmeside i den kommende tid.

 

 

 

Årets idrætsfest

Email Udskriv PDF

Årets Idrætsfest 2010 er netop afholdt i Holstebro Musikteatre.

JDRI var rigtig flot repræsenteret, faktisk den forening i Holstebro, der var bedst repræsenteret, ved festen.

JDRI havde indstillet 8 idrætsudøver til hædring. Kriterierne for at komme i betragtning er at, man som minimum skal have vundet mindst et danmarksmesterskab i 2010.

P1080050

Senest opdateret: Mandag, 10. januar 2011 19:44
 


Side 10 ud af 13


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource