JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

JDRI Golf mesterskaber 2013

Email Udskriv PDF

Klaus Skindhoej JDRI 2013JDRI har i løbet af sommeren afviklet tre indledende runder i Golfmesterskaberne på
banerne i Struer, Skive, Trehøje. En af de tre indledende runder har været tællende,
og spillerne har derfor kunne tage deres bedste resultat med til finalerunden. De to
runder tilsammen afgjorde placeringerne i mesterskabet 2013.

 

 

 

 

 

 


 

Hærmesterskaber i golf

Email Udskriv PDF

Christian Gross

Af Jesper Møller-Pedersen

Den 14 august blev der afviklet "Hærmesterskaber i Golf" på Ledreborg Palace Golf Club. Den flotte bane ligger ved Ledreborg Gods og er anlagt af golflegenden Nick Faldo. Karakteristisk for banen er, at Faldo har fundet plads til ikke mindre end 148 bunkers og har skabt en banelængde på 6000 meter fra club-tee. Dette er lidt  længere end det sædvanlige niveau. Til gengæld er der god plads på banen - også til en lille skævert engang i mellem.... :)

JDRI deltog i mesterskaberne med 4 spillere: I A-rækken Thorleif Groth, i B-rækken Jesper Møller-Pedersen og i C-rækken Bo Hougaard og Christian Gross. Det blev sidstnævnte, der ramte dagen på golfbanen. Christian Gross vandt stableford konkurrencen i C-rækken med 33 point og modtog et par gode præmier for sin indsats. Et flot resultat af Christian, der efter prøverunden ikke var begejstret for banens layout.

De tre øvrige JDRI-deltagere måtte nøjes med sekundære placeringer. Efter afslutningen af præmieoverrækkelsen blev det besluttet, at Hærmesterskaberne i 2014 afvikles af JDRI på Holstebro Golfklubs baner. Denne bane er velkendt af flere  JDRI-spillerne, hvilket giver forventninger om gode placeringer til mesterskaberne i 2014.


Senest opdateret: Torsdag, 05. september 2013 12:22
 

Juleløb 2012

Email Udskriv PDF

Juleloeb

På en halvkølig november dag mødtes 278 mænd og kvinder foran idrætshallen, alle var iklædt løbetøj, og mange havde i dagens anledning også taget en nissehue på. Der var mange mennesker på sportspladsen, og det skyldtes især de mange værnepligtige, som var mødt op, og både 1. og 2. eskadron havde stillet med tre hjælpere, der var med til at gøre dagen til en god oplevelse. Blikket faldt dog ret hurtigt på en kvinde klædt i rødt fra top til tå, ud over nissehue havde idrætsleder Christina Hedegaard også valgt at tage et sæt rødt FUT-tøj på, hun fortalte os, og især de værnepligtige, at sådan så man altså ud, når man lavede FUT for bare 5 år siden! Mon ikke de værnepligtige satte pris på deres betydeligt mere klædeligt idrætstøj.

 

Dragonerne leverer topresultater i den militære idræt

Email Udskriv PDF

Mesterskab alle

Det er en tradition, at samle og hylde alle de idrætsudøvere ved Jydske Dragonregiment, som har opnået 1. 2. og 3. pladserne fra Forsvarets mesterskaber samt DMI mesterskaberne.

 

DMI 5 kamp

Email Udskriv PDF

Jydske Dragonregiment stillede med 16 mand til DM 5 kamp som skulle afvikles på henholdsvis Slagelse og Vordingborg kaserner.

DSC06657-2

 


Side 7 ud af 13


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource