JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Nyheder

Våbeneftersyn

Email Udskriv PDF

Medlemmer af JDRI skytteudvalg skal være opmærksom på det årlige våbeneftersyn.

se mere her

Senest opdateret: Fredag, 23. oktober 2020 12:55
 

Verdensmester i skydning.

Email Udskriv PDF

riffel-2018-vm-medalje-steffen-olsen

Konstabel Steffen Olsen fra det militære landshold på 300 meter riffelskydning har gjort det igen. Til de civile verdensmesterskaber i Sydkorea blev Steffen Verdensmester på 50 meter riffel i disciplinen 60 skud liggende. Steffen deltager også på 300 meter riffel hvor Steffen er indehaver af begge militære verdensrekorder på 300 meter inden for CISM.

Steffen er inden for DMI medlem af Jydske Dragonregiments Idrætsforening og er tilknyttet elitegruppen i Dansk Skytte Union.

ET STORT TILLYKKE TIL STEFFEN MED DET FLOTTE  RESULTAT.

 

JDRI medlem blev Verdensmester.

Email Udskriv PDF

Sara Hjalager har vundet VM i militær femkamp i Østrig og kan nu kalde sig for Verdensmester.

Sara har dyrket femkamp i mange år og har også fået mange flotte placeringer.

resultat

Senest opdateret: Tirsdag, 11. september 2018 07:33
 

Dansk verdensrekord til verdensmesterskaberne i skydning.

Email Udskriv PDF

Af generalmajor Kurt Mosgaard, delegationschef

Den internationale militære idrætsorganisation, CISM, gennemfører i disse dage verdensmesterskaber i skydning i Thun, Schweiz. 46 lande er repræsenterede under det overordnede tema ”friendship through sport”.

Det danske forsvar deltager med fire hold i henholdsvis 300 meter (herrer) og 50 meter skydning (damer) og 25 meter for pistol (damer og herrer), i alt 16 skytter og ledere – fastansatte og fra reserven og hjemmeværnet.
Der gennemføres mange skydninger, men der er også kulturel udveksling. Således deler de danske skytter indkvarteringsstuer med skytter fra Palæstina og Indonesien, som i øjeblikket følger de religiøse regelsæt for Ramadanen.
I dagens holdskydning skød konstabel Steffen Halfdan Olsen sig til tops og satte militær verdensrekord i halvmatch med 590 points ud af 600 mulige på 300 meter distancen. En halvmatch omfatter 20 skud liggende, 20 skud knælende og 20 skud stående. Steffen stiller op for hjemmeværnet og er tillige medlem af Jydske Dragonregiments Idrætsforening (JDRI).
Skydningerne fortsætter de kommende dage.

Senest opdateret: Fredag, 01. juni 2018 12:01
 

Militær verdensrekord til JDRI medlem

Email Udskriv PDF

Steffen Olsen

JDRI har KS-R Steffen Olsen med som deltager i militære verdensmesterskaber i skydning, som gennemføres i Qatar.
Der deltager samlet ca. 500 skytter fra 50 lande.

Onsdag d. 16 NOV skød Steffen Olsen sig til sølvmedalje.Steffen skød 585 point af 600 mulige.Skydningen bestod af 20 knælende, 20 liggende og 20 stående skud på 300 m. Kun et point efter nordmanden Hans Kr. Wear, som blev verdensmester med 586 points.

Fredag d, 18 skød Steffen Olsen sig til en guldmedalje. Steffen skød 577 point af 600 mulige. De 577 point er samtidig en militærverdensrekord, i disciplinen hurtigskydning på 300 m.

Skydningen består af 2 x 10 skud knælende, hver serie på 2 min. og 2 x 10 skud liggende, hver serie 1 1/2 min. og 2 x 10 skud stående, hver serie på 2 min.

10-eren er 10 cm bred.

 


Side 1 ud af 8


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource