JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home
Latest
The latest news from the Joomla! Team

Årets idrætsfest

Email Udskriv PDF

Årets Idrætsfest 2010 er netop afholdt i Holstebro Musikteatre.

JDRI var rigtig flot repræsenteret, faktisk den forening i Holstebro, der var bedst repræsenteret, ved festen.

JDRI havde indstillet 8 idrætsudøver til hædring. Kriterierne for at komme i betragtning er at, man som minimum skal have vundet mindst et danmarksmesterskab i 2010.

P1080050

Senest opdateret: Mandag, 10. januar 2011 19:44
 

TRX Suspension Trainer som supplement til Militær Fysisk Træning

Email Udskriv PDF

trx_mil

JDRI har indkøb 6 stk.TRX Suspension Trainers. Vi har tidligere testet systemet både ved JDR og i CFI-regi. Som tidligere beskrevet blev træningen udtænkt af U. S Navy SEALs, på deres udsendte missioner, og er igennem de seneste år videreudviklet af Fitness Anywhere Inc., testet og anerkendt af sportsverdenen som det mest alsidige og komplette træningsredskab nogensinde.

Senest opdateret: Onsdag, 05. januar 2011 10:30
 

Sportsseminar

Email Udskriv PDF

IMG_0398wI skrivende stund er årets anden udgave af Sportseminar for Skadede Soldater i  fuld gang i Vejen Idrætscenter og p.t. har vi besøg af Forsvarsministeren og Pressen. Derudover er FPT denne gang ligeså repræsenteret ved seminaret. Så det er lykkedes at skabe opmærksomhed!!!!

 

Bestyrelsesmøde

Email Udskriv PDF
Der har i JDRI været afholdt bestyrelsesmøde. Se referatet fra mødet under dokumenter. Husk at du skal være oprettet som bruger og logget ind på siden for at få adgang.
 

US Marine Corps Marathon 2010 blev en succes

Email Udskriv PDF

DKdelegationSå er delegationen hjemvendt fra Washington DC som på alle måder blev en succes. Den primære dagsorden var selvfølgelig at deltage i og gennemføre maratonløbet som blev afviklet med militær præcision. Vi havde besluttet os for at det skulle være en holdpræstation hvilket vidste sig at være den rigtige og fornuftigste beslutning. Undervejs fik vi nemlig en defekt på Christians racekørestol – en punktering hvilket betød at Christian måtte slide noget mere i det for at få stolen i omdrejninger. Uden slanger og pumpe som vi på dagen, af vægtmæssige årsager, havde sparret væk, var der langt til mål fra 10 km-mærket.

 

 


Side 6 ud af 8


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource