JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home
Latest
The latest news from the Joomla! Team

Hærmesterskaber i golf

Email Udskriv PDF

Christian Gross

Af Jesper Møller-Pedersen

Den 14 august blev der afviklet "Hærmesterskaber i Golf" på Ledreborg Palace Golf Club. Den flotte bane ligger ved Ledreborg Gods og er anlagt af golflegenden Nick Faldo. Karakteristisk for banen er, at Faldo har fundet plads til ikke mindre end 148 bunkers og har skabt en banelængde på 6000 meter fra club-tee. Dette er lidt  længere end det sædvanlige niveau. Til gengæld er der god plads på banen - også til en lille skævert engang i mellem.... :)

JDRI deltog i mesterskaberne med 4 spillere: I A-rækken Thorleif Groth, i B-rækken Jesper Møller-Pedersen og i C-rækken Bo Hougaard og Christian Gross. Det blev sidstnævnte, der ramte dagen på golfbanen. Christian Gross vandt stableford konkurrencen i C-rækken med 33 point og modtog et par gode præmier for sin indsats. Et flot resultat af Christian, der efter prøverunden ikke var begejstret for banens layout.

De tre øvrige JDRI-deltagere måtte nøjes med sekundære placeringer. Efter afslutningen af præmieoverrækkelsen blev det besluttet, at Hærmesterskaberne i 2014 afvikles af JDRI på Holstebro Golfklubs baner. Denne bane er velkendt af flere  JDRI-spillerne, hvilket giver forventninger om gode placeringer til mesterskaberne i 2014.


Senest opdateret: Torsdag, 05. september 2013 12:22
 

Juleløb 2012

Email Udskriv PDF

Juleloeb

På en halvkølig november dag mødtes 278 mænd og kvinder foran idrætshallen, alle var iklædt løbetøj, og mange havde i dagens anledning også taget en nissehue på. Der var mange mennesker på sportspladsen, og det skyldtes især de mange værnepligtige, som var mødt op, og både 1. og 2. eskadron havde stillet med tre hjælpere, der var med til at gøre dagen til en god oplevelse. Blikket faldt dog ret hurtigt på en kvinde klædt i rødt fra top til tå, ud over nissehue havde idrætsleder Christina Hedegaard også valgt at tage et sæt rødt FUT-tøj på, hun fortalte os, og især de værnepligtige, at sådan så man altså ud, når man lavede FUT for bare 5 år siden! Mon ikke de værnepligtige satte pris på deres betydeligt mere klædeligt idrætstøj.

 

Dragonerne leverer topresultater i den militære idræt

Email Udskriv PDF

Mesterskab alle

Det er en tradition, at samle og hylde alle de idrætsudøvere ved Jydske Dragonregiment, som har opnået 1. 2. og 3. pladserne fra Forsvarets mesterskaber samt DMI mesterskaberne.

 

JDRI Golfmesterskaber 2012

Email Udskriv PDF

golf02
Alle deltagerne til JDRI mesterskaberne i golf

Af Jesper Møller-Pedersen

Fredag den 31/8 afviklede JDRI de årlige golfmesterskaber på Skovbanen i Holstebro
Golfklub (Råsted).
I alt 10 spillere dystede om JDRI-mesterskabet på en bane i helt perfekt stand og
med meget fint vejr. Golfmesterskaberne består af en slagspilskonkurrence (alle slag
tælles sammen) og en stableford-konkurrence (der tælles point i forhold til handicap
for hvert hul - og point fra alle 18 huller lægges sammen).

Senest opdateret: Onsdag, 05. september 2012 18:57
 

Ironman - En udfordring

Email Udskriv PDF

Af Premierløjtnant Thomas Bøgeholdt Lund

I nyere tid er det blevet mere og mere populært at lave ekstrem sport som presser kroppens ydeevne til det maksimale. Hvad årsagen til dette er, kan der være mange svar på, en af dem, er nok den enkeltes behov for selvrealisering og afprøvning af grænser.

Da jeg løb mit første maraton i København for 12 år siden var der godt 5000 deltagere med. Dengang var det at løbe et maraton, ikke noget alle og enhver gjorde. I dag er der over 10.000 deltagere ved Københavns maraton og udfordringen er næsten blevet en folkesport som alle tør kaste sig ud i. Derfor søger mange folk nu udfordringer som er lidt mere ekstreme. Og hvad er ikke mere oplagt end at svømme 3,8 km og cykle 180 km inden man løber sin maraton.

Senest opdateret: Torsdag, 14. juni 2012 12:44
 


Side 4 ud af 8


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource