JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Udvalg Indoor cycling (Spinning)
Spinning

Godt Nytår 2017

Email Udskriv PDF

Nedenstående JDRI indoor cycling team ønsker jer deltagere en glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

Vi håber, at endnu flere vil få lyst til at deltage i denne skånsomme og effektive træningsform, såvel i dagtimerne som de to ugentlige aften træninger.

Godt Nytaar 2017

 

Jubilæum

Email Udskriv PDF

10 års jubilæum som JDRI indoor cycling instruktør

IMG 3980

Onsdag den 12. oktober blev Flemming Bach påskønnet for sine 10 år som JDRI indoor cycling instruktør.

Flemming har i alle årene været en særdeles stabil instruktør og han går ikke på kompromis mht. programsammensætning, musik og variation.
Dette bevidner et næsten altid fyldt lokale, også på selve jubilæumsdagen.

Vi øvrige JDRI indoor cycling instruktører har også nydt stor glæde af Flemming indblik i iQniter pulssystemet, som han på bedste vis har forsøgt at indvi os i.
Vi håber, at Flemming vil fortsætte sin vedholdenhed og gejst inden for JDRI indoor cycling til glæde og gavn for Jydske Dragonregiment Idrætsforening medlemmer.

p.a.v

Preben Hein

 

 

Jule indoor cycling event onsdag den 17. december 2014

Email Udskriv PDF

Jule indoor cycling event onsdag den 17. december 2014

indoor cycling xmas2014

JDRI gennemførte den 17. december 2014 i tidsrummet 1830 – 2030 et jule indoor cycling event på 2 X 55 minutter som afslutning på et fantastisk år med tilfredsstillende tilslutning såvel i dagtimerne som om aftenen.

 

JDRI indoor cycling event den 3. februar 2014

Email Udskriv PDF

IMG 4820-2

JDRI gennemførte den 3. februar 2014 et indoor cycling event på 2 X 50 minutter, efter en måneds træning i det nye år. Tilslutningen i såvel dagtimerne som om aftenen har været særdeles tilfredsstillende (gælder især mandage aftener hvor enkelte en gang imellem desværre er gået forgæves på grund af pladsmangel).

 

Jule indoor cycling event den 11. december 2013

Email Udskriv PDF

JDRI gennemførte den 11. december 2013 et jule indoor cycling event på 2 X 55 minutter som afslutning på et fantastisk år med stor tilslutning såvel i dagtimerne som om aftenen.

De seksogtyve deltagere var for de flestes vedkommende mødt i god tid inden start, og da starten gik klokken 1830 var luftfugtigheden og varmen allerede på vej mod uanede højder og i slutningen af eventen var det svært at se sig selv i spejlene på grund af dug selvom udsugningsanlægget og ventilatorerne kørte på fuld styrke, men den ekstra udfordring med høj varme og luftfugtighed tog deltagerne blot som en ekstra udfordring (sådan).

 


Side 1 ud af 2


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource