JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Nyheder

US Marine Corps Marathon, søndag 31. oktober

Email Udskriv PDF

USMCSå er vi endelig blevet klar til at drage til USA. Delegationen drager af sted torsdag morgen mod Washington DC. Forventningsfulde er vi alle! Niels Brint og Christian Richardson har fået pakket racekørestole og finpudset formen. Vi andre løbere er forhåbentlig også klar til den klassiske distance. Sponsortøjet er lagt i kufferten hvor der formodentligt er skabt lidt plads til lidt ekstra souvenirs fra det store land.

Projektet har skabt opmærksomhed – ikke kun i FSU egne rækker i forhold til at få skabt en holdning til hvorledes vi bedst muligt støtte vores sårede kammerater i forbindelse med træning i garnisonerne, men også i Dansk Militær Idrætsforbund som p.t. har en dialog i gang med Dansk Handicap Idrætsforbund om hvorvidt der er potentiale for at et fremtidigt samarbejde.

Programmet i Washington kendes ikke i detaljer endnu. Vi ved at vi skal indkvarteres på samme hotel som 1 Rifle og 2 Para fra den britiske. Disse enheder stiller også hold til marathondistancen. Der afholdes før løbet en velkomstfrokost i Union Station hvor selveste chefen for US Marine Corps vil byde særligt velkommen til de godt 150 sårede soldater som deltager i løbet. Søndag er der løb og efter løbet er der socialt samvær og guidede ture rundt i og omkring Washington DC – og så bliver der vist også tid til at udforske byen lidt på egen hånd.

 

TRX Suspension Trainer blev introduceret ved JDR

Email Udskriv PDF

DSC00473_2JDR havde d.d. besøg af Kim Papsø Grandahl som er indehaver af activeaid.dk og eneforhandler af TRX Suspension Trainer. Kim udtaler: ”TRX® Suspension Training® er banebrydende træning. Træningen blev udtænkt af the U. S Navy SEALs, på deres udsendte missioner, og er igennem de seneste år videreudviklet af Fitness Anywhere Inc., testet og anerkendt af sportsverdenen som det mest alsidige og komplette træningsredskab nogensinde. TRX® Suspension Training® er en revolutionerende metode til at træne funktionelle bevægelser udelukkende med din egen kropsvægt som modstand.

 

Floorball forsøgsstævne

Email Udskriv PDF

floorballSkive og Aalborg Garnisons Idrætsforeninger, tager nu første skridt til at gøre floorball til en idrætsgren under DMI.
De forsøger her, med et lille lokalt stævne, drager erfaringer og foreslår herefter DMI at få floorball på som et forsøgsstævne i 2011 eller 2012.
HOI har tidligere af DMI haft opgaven men nu tager Skive og Ålborg Idrætsforeninger disciplinen op igen. Se vedlagte indbydelse.
Tilmelding foregår direkte til Idrætskontoret ved JDR enten pr. mail eller telefon.

hent Indbydelse som pdf <klik her>

 

Berlin Marathon 2010

Email Udskriv PDF

ji2_0575Den årlige udgave af Berlin Marathon søndag d. 26. september.

Undertegnede deltog i dette fantastiske godt arrangerede maraton løb for anden gang, senest i 2003. I år tog jeg af sted med Holstebro orienterings/løbeklub som havde arrangeret en rigtig god sammensat tur. Jeg stillede dog op for JDRI.

Lørdag deltog vi i et såkaldt morgenmads løb på små 5 km i et meget adstadigt løbetempo, turen sluttede på det gamle olympiske stadion som har plads til 100.000 tilskuer. Den blev jo i øvrigt bygget til de olympiske lege i 1936. Uden for stadion området var der så den helt store morgenbord hvor intet manglede. Der skal lige siges at med små 10.000 løber blev der hurtig lidt trængt ved boderne.

 

Craft MTB-O vintercup sæson 2010

Email Udskriv PDF
Efter en forrygende opstart med vintercup i Nordjylland i 2009/2010, hvor op i mod 50 hold deltog i enkelte afdelinger på trods af årtiers værste snekaos, har vi besluttet at gentage succesen med 5 nye løb henover vinteren 2010-2011. Samtidigt skruer vi lidt op for præmierne, nu mere end 35.000,- kr. i samlet præmiebeløb.

Der lægges ud med 1. afdeling lørdag 20. november kl. 13 i Dronninglund (Storskoven?) med Jan Møller/JGKI som arrangør. Startstedet bliver Thorup Hedevej 20, 9330 Dronninglund.
 


Side 7 ud af 8


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource