Løb

JDR deltagelse terrænsport og o-løb

Email Udskriv PDF

DSC00610 Af SSG S.E. Olesen

JDRI stillede med 8 deltagere til konkurrencen der foregik i Kompedal plantage ved Karup. Det blev til flotte placeringer med medaljer og præmier til hele 4 af deltagerne i både herre og   dame rækken. Konkurrencen blev afviklet som et TN sportsstævne, startende med punktorientering, der fortsatte i et O-løb, for så at slutte med håndgranatkast.

Senest opdateret: Mandag, 03. oktober 2011 20:23

Flotte præstationer af Dragonerne til DMI Cross mesterskab i Karup.

IMG_4277

Vi var næsten på hjemmebane, da vi drog til Karup for at dyste i cross løb. 13 mænd og en enkelt kvinde klar til det hele. Vi havde deltagere i klasserne Mænd senior A , senior B ,  YOB , ÆOB , Kvinder en enkelt superkvinde i form af Sabine i senior klassen. Der ud over stillede vi med 2 stafet hold i Herre klassen. Desværre kunne vi ikke stille folk i VPL klassen, vi kunne helt sikkert have fået podie placeringer med hjem, men det kræver at vores HBU eskadroner bakker op, og frigør deres gode løbere, så de kan komme med og vise hvad de kan. Det gik fantastisk alligevel , vi fik podie placeringer, med Kristian, Jesper, og Mikkel og ikke mindst en Sejr til Rasmus og Sabine i henholdsvis Herre og Kvinde Senior super flot resultat af dem begge to.

Senest opdateret: Søndag, 10. april 2011 09:06

Vinterløb

vinterlob

Alle løb starter kl. 14

15-01-11 Vinterløb i Mejdal. Start ved Mejdal-hallen på Slåenvej.

22-01-11 Vinterløb i Holstebro. Start ved HOK,s klubhus på Harrestrupvej.

29-01-11 Vinterløb i Struer - start ved A.K. Kilens klubhus, ved Struer stadion

Se mere på Mejdal Motions hjemmeside

Nyt fra løbeudvalget

loebÅret er ved at være slut, og vi begynder at kigge fremad mod en ny løbesæson i 2011.
Løbeudvalget vil have fokus på enkelte løb i det nye år, Der er allerede gode
kræfter der arbejder på en fællestur til Copenhagen Marathon i maj måned, så har man
mod på de godt 42 km, er det allerede nu løbeskoene skal snøres, så man er klar til
Maj.

Har i spørgsmål, omkring løbene så kig forbi idrætskontoret, der er kaffe på
kanden.  Go Jul Og Godt løbenytår.
Med idrætshilsen Kristian Eyde. Idrætskontoret.

Senest opdateret: Søndag, 19. december 2010 11:29

Skøjtesø stafetten

Holdtilmelding via IDRKT til udvalgsformand/løb Kristian Eyde. Løbet sponseres af JDRI jf. gældende regler.