JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Udvalg Landevejscykling Kongeetape 2016

Kongeetape 2016

Email Udskriv PDF

JDRI deltagelse ved Post Nord Danmark Rundt Kongeetape 2016

IMG 6154
På billedet fra højre ses Nicklas, Flemming, Henrik, Kim, Jesper, Rene, Preben, Joe, Jesper og Ole.

Torsdag den 28. juli sidst på eftermiddagen kørte otte forventningsfulde deltagere samt to supportere til Søgårdlejren for at være tæt på starten i aabenrå når næste dags Kongeetape 2016 skulle skydes i gang.

Aftenen blev brugt til indtagelse af brændstof bestående af pastasalat m.m. og hjemmebag. Dette blev fortyndet med Weisbier og kaffe. Aftenen sluttede med en stræk ben tur i området inden snorkelydene tog over.

Ved ankomst til startstedet i Aabenrå blev JDRI teamet forstærket med Ole og Rene som var kørt til Aabenrå fra meget tidlig morgen.

Der blev talt meget om vejret inden starten, men alt i alt blev det et fornuftigt cykelvejr med lidt regn, let vind, passende temperatur og solen var også indimellem fremme.

Ruten var stort set på samme niveau som sidste år mht. distance (165,95 km) og sværhedsgrad (mange højdemeter på den sidste tredjedel af turen). Alle ti JDRI deltagere kom op over den legendariske Kiddesvej i Vejle i siddende/stående stilling uden at berøre jorden, og passerede målstregen inden for tiderne 4.55.24 og 6.09.54 timer. Jesper Toft Nielsen kom ind i den forrygende tid 4.55.24 og den unge debutant Nicklas Bach slog ”far Flemming” med 42 sekunder med tiden 5.52.10

JDRI deltagerne var efter præstationen godt brugte men alle var ved godt mod, såvel psykisk som fysisk, og det er ikke sidste gang disse ti deltagere stiller til start på den fysisk krævende Kongeetape. JDRI håber, at endnu flere medlemmer efter at have læst denne artikel vil tage Kongeetapen 2017 udfordring op, og få en uforglemmelig oplevelse. Det forventes, at næste års Kongeetape gennemføres medio SEP.

En stor tak skal lyde til vore to supportere Gaba og AB for jeres fantastiske indsats med bl.a. transport af biler fra start til målområde, praktisk og moralsk hjælp ved depoterne undervejs, heppekor uden strutskørt ved de stejle bakker, samt stemningsbilleder fra turen.

Vore tanker går til Eigil, Jan, Peter og Ann som desværre måtte melde afbud pga. kropslige skavanker.

Med sportslig hilsen
Preben Hein
Landevejscykeludvalget

 


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource