JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Udvalg Militær 5 kamp Forsvarsmesterskaber 5 kamp

Forsvarsmesterskaber 5 kamp

Email Udskriv PDF

FSV2015-01

Foråret bød vanen tro på Forsvarsmesterskaberne i Militær 5 kamp.
I år var det d. 23. – 24. april og Telegrafregimentet i Fredericia var vært, en rolle som de udførte perfekt!

JDR var selvfølgelig stærkt repræsenteret med ti værnepligtige, to fastansatte og en på reservekontrakt. Derudover stillede to ”tidligere” dragoner op for hjemmeværnet, da de ikke længere er tjenestegørende.
For de værnepligtige var dette første afgørende kamp med denne sport, men de havde forberedt sig rigtig godt, med træning to gange om ugen i små to måneder, kun afbrudt af deres øvelser o.l.
Dette arbejde førte til at de stort set vandt alt hvad de kunne vinde, selvom de bl.a. skulle kæmpe mod sergenteleverne fra Varde. I denne forbindelse skylder vi en stor tak til cheferne og generelt de to HBU eskadroner, som var meget hjælpsomme i denne proces!

Forsvarsmesterskabet blev i år vundet af vores egen OKS-1 Brian Daasbjerg, som tog revanche efter at han måtte ”nøjes” med en anden plads sidste år. Brian valgte efter 2013 sæsonen at stoppe som ”aktiv” 5 kæmper på landsholdet (efter 15 år). Men han formår stadig at være blandt Danmarks top. Det var Brians 14 guldmedalje fra et forsvarsmesterskab.

OKS Nickolaj J. Nørrelykke fra 4/II kom på tredje pladsen, hvilket er Nickolajs hidtil bedste resultat, og derfor vandt JDR også guld for hold, med den individuelle første og tredje plads.
JDR nuppede de seks første pladser i værnepligtsrækken for herrer, og derfor også de tre første pladser for hold.
Aske Landgren (Frøjk) fra 2 HBU førte fra start, efter en rigtig flot skydning, og kunne løbe i mål som nummer et, efterfulgt af Jonas Drescher fra 1 HBU på anden pladsen, og Hans Henrik Damgaard (Bække) fra 2 HBU på tredje pladsen.

De fik efter præmieoverrækkelse alle tre tilbuddet om at deltage i landsholdets næste træningslejr.
De tre værnepligtige piger vi havde med, måtte se sig slået af en sergentelev, men klarede det ellers rigtig flot, og fik derfor en anden (Gabriella Pedersen – Gl. Rye), tredje (Ida Sund – Horslet) og fjerde plads, og vandt derudover første pladsen for hold.

Den ”tidligere” Dragon Sara Hjalager der repræsenterede hjemmeværnet da hun nu er civil blev forsvarsmester for kvinderne.

Til opsummering – vi kom, vi så, vi sejrede! Tak til alle som deltog i dette stævne, vi havde som JDR hold nogle rigtig hårde.. men sjove dage i Fredericia. Vi glæder os nu allerede til DMI mesterskabet i september, der vil blive afholdt af Garderhusarregimentet i Slagelse. Kunne dette have interesse så kontakt Henning Juhl (formand for JDRI) eller undertegnet.

Skrevet af OKS Nickolaj J. Nørrelykke 4/II

 

 


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource