JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Udvalg Landevejscykling Kongeetapen 2014

Kongeetapen 2014

Email Udskriv PDF

Kongeetapen 2014 A
Fra venstre: Eigil, Flemming, Jan, Kim, Niels, Preben, Henrik og Joe

Fredag den 8. august fra tidlig morgenstund drog otte JDRI deltagere, tre øvrige lokale deltagere samt tre chauffører til Skanderborg til starten på Kongeetapen 2014. Det blev igen i år et forrygende cykelvejr med tilpas temperatur, høj solskin og let vind.

Post Danmark Kongeetapen 2014 var i forhold til sidste år en lille smule kortere, men der var så indlagt flere højdemeter på den 163 kilometer lange rute. Afslutningen på etapen på Kiddesvej i Vejle er som altid dagens højdepunkt. Det lykkedes samtlige JDRI deltagere at passere den frygtede stigning uden at røre jorden (sådan).


Alle JDRI deltagerne passerede målstregen inden for tidsrummet 5.40 timer og 6.10 timer og det er godkendt.


Alle JDRI deltagerne var ved godt mod såvel psykisk som fysisk og det er ikke sidste gang disse otte JDRI deltagere stiller til start på den fysisk krævende Kongeetape. JDRI håber, at endnu flere medlemmer efter at have læst denne artikel vil tage Kongeetapen 2015 udfordring op, og få en uforglemmelig oplevelse.


Tak til vore tre kørere som bestod af Ninna, Charlotte og Tommy, som på frivillig basis havde stillet sig til rådighed som hjælpere til transport af bilerne fra Skanderborg til Vejle samt moralsk støtte ved de to depoter og i målområdet i Vejle.


Med sportslig hilsen
Preben Hein
Landevejscykeludvalget

Senest opdateret: Onsdag, 25. marts 2015 16:22  


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource