JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Udvalg Landevejscykling Post Danmark - Kongeetapen 2013

Post Danmark - Kongeetapen 2013

Email Udskriv PDF

JDRI deltagelse ved Post Danmark Kongeetapen 2013.

kongeetapen2013

På billedet fra højre ses Bengt, Flemming, Helle, Joe, Niels, Kim, Niels, Jesper, Eigil, Sonny og Preben.

Fredag den 2. august vågnede 11 deltagere og 3 kørere op efter en god nats søvn på Sønderborg kaserne til en flot udsigt over fjorden og startstedet på den anden side af denne. At solen skinnede, og der samtidigt med var en gunstig vindretning gjorde ikke dagen mindre tillokkende.

Post Danmark Kongeetapen 2013 skulle vise sig at blive den hårdeste og længste i årene indtil nu, og med en temperatur som steg til omkring de 34 grader, gjorde heller ikke dagens etape mindre anstrengende.

Efter 188 kilometer i sadlen, med flere stejle stigninger undervejs og den frygtede Kiddesvej umiddelbart før mål, blev det igen Jesper, som med en 78. plads blandt de ca. syvhundrede startende, blev hurtigste JDRI deltager dog stærkt forfulgt af Niels Kirkegaard og Bengt. Vi andre fem gennemførende kæmpede med alt hvad vi havde indtil målstregen blev passeret i Vejle. Sonny, Niels Carøe og Kim måtte desværre opgive kampen efter godt hundrede kilometer pga. voldsomme kramper.

JDRI håber, at endnu flere medlemmer efter at have læst denne artikel, vil tage Kongeetapen 2014 udfordring op og få en uforglemmelig oplevelse.

Tak til vore tre kørere Ninna, Stefan og John som på frivillig basis havde stillet sig til rådighed som hjælpere til transport af bilerne fra Sønderborg til Vejle samt moralsk støtte ved de to depoter og målområde.

Til slut skal nævnes, at undertegnede i år måtte af cyklen indtil flere gange pga. kramper, og Kiddesvej i Vejle foregik gående med cyklen som støtte, men etapen blev gennemført selv om det holdt hårdt de sidste fyrre kilometer.

Med sportslig hilsen

Preben Hein

Landevejscykeludvalget

Ps. Der er flere billeder fra turen under billedgalleri.


 


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource