JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Nyheder Hærmesterskaber i golf

Hærmesterskaber i golf

Email Udskriv PDF

Christian Gross

Af Jesper Møller-Pedersen

Den 14 august blev der afviklet "Hærmesterskaber i Golf" på Ledreborg Palace Golf Club. Den flotte bane ligger ved Ledreborg Gods og er anlagt af golflegenden Nick Faldo. Karakteristisk for banen er, at Faldo har fundet plads til ikke mindre end 148 bunkers og har skabt en banelængde på 6000 meter fra club-tee. Dette er lidt  længere end det sædvanlige niveau. Til gengæld er der god plads på banen - også til en lille skævert engang i mellem.... :)

JDRI deltog i mesterskaberne med 4 spillere: I A-rækken Thorleif Groth, i B-rækken Jesper Møller-Pedersen og i C-rækken Bo Hougaard og Christian Gross. Det blev sidstnævnte, der ramte dagen på golfbanen. Christian Gross vandt stableford konkurrencen i C-rækken med 33 point og modtog et par gode præmier for sin indsats. Et flot resultat af Christian, der efter prøverunden ikke var begejstret for banens layout.

De tre øvrige JDRI-deltagere måtte nøjes med sekundære placeringer. Efter afslutningen af præmieoverrækkelsen blev det besluttet, at Hærmesterskaberne i 2014 afvikles af JDRI på Holstebro Golfklubs baner. Denne bane er velkendt af flere  JDRI-spillerne, hvilket giver forventninger om gode placeringer til mesterskaberne i 2014.


Senest opdateret: Torsdag, 05. september 2013 12:22  

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
OpdaterCrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource