JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Udvalg Landevejscykling Kongeetapen 2012

Kongeetapen 2012

Email Udskriv PDF

Kongeetapen2012
Fra venstre: Eigil, Joe, Preben, Niels, Jesper og Per (Kim og Jan mangler på billedet.)

Fredag den 24. august 2012 havde Jydske Dragonregiments Idrætsforening syv/otte deltagere blandt 909 øvrige motionister til start på Post Danmarks ”Kongeetape rute”, som i år havde start i Silkeborg og igen i år mål i Vejle.

Den særdeles krævende rute med ekstreme stigninger i forhold til det flade terræn omkring Holstebro og en distance på 177 km forskrækkede ikke de otte deltagere og Jesper kom som den første, igen i år, af os otte ind på en superflot sluttid på 5.24 timer. Vi øvrige syv JDRI deltagere kom ind i tiderne mellem 5.58 og 6.26 timer.

Til support og opbakning havde Flemming Bach afskrevet en fridag, og de professionelles følgevogne som startede lidt senere på dagen kunne have lært en del af den lille seje ”halv dragon”. Flemming gennemførte i øvrigt weekenden før cykelløbet ”Cykel for sagen” fra Varde til Skagen i flot stil (465 km over tre dage).

Selv om vi otte ikke har givet hinanden håndslag på at vi igen er klar til Kongeetapen i 2013 så er jeg helt sikker på, at der vil være flere gengangere fra i år. Om det så bliver sammen med de professionelle eller det bliver sammen med forhåbentlig endnu flere af jer JDRI super motionister, vil tiden vise.

JDRI håber, at endnu flere medlemmer efter at have læst ovennævnte vil tage næste års Kongeetape udfordring op og få en uforglemmelig oplevelse.

Til slut skal nævnes, at undertegnede i år præsterede at komme op ad Kiddesvej i Vejle (350 meter lang og en stigning på 21 procent) siddende/stående på cyklen.


Med sportslig hilsen
Preben Hein
Landevejscykeludvalget

 


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource