JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Nyheder Dysten mod byen 2011

Dysten mod byen 2011

Email Udskriv PDF

Dysten mod byen 2011. Blev afviklet i valgkampens og afbuddets tegn hvilket konkurrencerne til dels bar præg af JDR stillede med 59 deltagere og BYEN med 128 deltagere. JDR havde særdeles svært ved at, stille hold i alle discipliner. Kun med stor støtte og velvilje fra de 2 HBU eskadroner lykkedes det, at give byen kamp til stregen. Det skal dog lige nævnes, at grunden til det store fravær fra JDR’ s side hænger sammen med stor øvelses aktivitet og udsendelser til Afghanistan. BYEN var ramt af afbud fra borgmesteren til disciplin X pga. valget men blev erstattet af Annette Lind og Thomas Danielsen

Disciplin X blev i år afviklet som et forhindringsbane løb i et MOONCAR/ATV lign. Køretøj. Et seks akslet moster, som deltagerne kæmpede en del med. Disciplin X faldt dog ud til JDR’ s fordel. Oberst Lars Dencker og oberstløjtnant Kresten Hedegaard vandt i overlegen stil 1 min. Og 30 sek. Foran BYEN.

Allerede tidligt i konkurrencerne kunne man godt fornemme, at BYEN ville løbe med den samlede sejr, æren, pokalen og ikke mindst håne retten, men JDR kæmpede til sidste sekund hvilket gjorde, at alle deltagere uanset disciplin fik en god aften. BYEN fik spottet nogle talenter blandt JDR’ s atleter og skabt nogle kontakter til støtte for BYENS klubber. Talenter, JDR muligvis skal kæmpe mod til næste års DYST MOD BYEN. En dyst, JDR agter at vinde.

Traditionen tro sluttede DYSTEN af med 1000 m. stafet og igen var det byen der kunne trække sig tilbage som vinder. Det skal dog lige nævnes, at BYENS hold stillede med en nykåret dansk mester på netop denne distance.

Deltagere og hjælpere samledes efterfølgende til 3 halvvej med buffet i cafeteriet, hvor der var taler ved formanden for Holstebro Idrætsudvalg Jørn Madsen, oberst og regimentschef Lars Dencker, overrækkelse af pokaler og officiel afsløring af årets vinder af DYSTEN MOD BYEN, som blev BYEN. Tillykke med sejren.

Disciplin_XDisciplin_X_1  Fodbold

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
OpdaterCrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource